Helpman vr2 beslist wedstrijd in 2e helft

GRONINGEN, 2 december 2017

Vandaag werden massaal de thermokleding en handschoenen van zolder gehaald. De temperatuur bleef net steken onder het vriespunt, echter lag de gevoelstemperatuur veel lager. Onder leiding van Eric Holkers en met bevroren tenen begonnen we stipt om 12.30 uur aan de wedstrijd tegen NEC Delfzijl vr1. Er werd vandaag gestart met de volgende 11 dames: Esmee op de goal, Britt & Irma centraal in de verdediging en Manon en Naomi op de backpositie. Op het middenveld Ineke, Rebekka en Marthe en onze voorhoede bestond uit Sanne, Karin en Suzanne. Onder toeziend oog van vele supporters speelden we helaas geen denderende eerste helft. Er werd door beide partijen niet gescoord en zo gingen we met een 0-0 tussenstand de rust in.

In de tweede helft kwamen Leonie, Joniek, Marjolein en Lianne het veld in voor Sanne, Suzanne, Manon en Ineke. Het was wachten op het eerste doelpunt. Delfzijl had goede hoop dat als zij het eerste doelpunt zouden maken zij de wedstrijd naar hun hand konden zetten. Echter deden wij dat en werd er daarna maar liefst 4 x gescoord in een kwartier tijd. Wat de eerste helft niet leek te lukken werd dubbel en dwars goedgemaakt in de 2e helft. Doelpuntenmakers: Rebekka (2x), Leonie (2x). Het publiek schreeuwde om een dubbele hattrick. Zo ver is het niet gekomen.

Met deze 4-0 overwinning is Helpman hard op weg om aansluiting te vinden met de bovenste regionen. Of ons dit gaat lukken ziet u volgende week om 11.30 uur in Loppersum.

Graag tot dan!

Irma van Erp