Helpman verlengt met technische staf en hoofdsponsor Albert Heijn Willems

Helpman verlengt met technische staf (René Wollerich, Harold Elzer en Wilco Veldhuis) en hoofdsponsor Albert Heijn Willems

Tijdens het trainingsweekend in het Spaanse Cadiz heeft Helpman de contracten van zowel René Wollerich, Harold Elzer en Wilco Veldhuis verlengd. René Wollerich in de functie als hoofdtrainer en technisch adviseur/HJO, Harold Elzer als trainer Helpman 2 zondag en Wilco Veldhuis als keepertrainer/supervisor.

De verlenging van de drie trainers past in het voornemen om in ieder geval een stabiele tweedeklasser zondag te blijven. En met de kwaliteit van de beide selecties kan op termijn naar een hoger niveau gepromoveerd worden.

Dit seizoen presteren Helpman 1 en 2 met prima resultaten. Bestuur, technische staf én spelers zijn zeer content met deze contractverlengingen.

Naast de verlenging van de technische staf heeft hoofdsponsor Albert Heijn Willems zijn contract verlengd. Willems geeft aan dat de sfeer en ambitie van de club uitstekend past in zijn clubsponsoring activiteiten. Als Helpman zijn wij zeer content met deze nieuwe verbintenis.