Helpman JO17-1 wint oefenwedstrijd met 9-0 van gehavend Drachtster Boys JO17-2.

Helpman JO17-1 wint oefenwedstrijd met 9-0 van gehavend Drachtster Boys JO17-2.

 

Helpman JO17-1                                9          –           0                                 Drachtster Boys JO17-2

(rust 4-0)

Datum: 16 oktober 2021
Scheidsrechter: De heer B. Mak
Assistent-scheidsrechter Helpman: De heer J. Schulting

Selectie Helpman (op voornaam)

Abel, Bart, Bram, Ivar, Lars ©, Marnix, Mart, Mathijs, Ryan, Sam, Sven (K), Tijn, & Wytze
Geblesseerd: Otto (knie) & Wen (enkel)

Vandaag geen competitiewedstrijd voor Helpman JO17-1, maar een oefenwedstrijd tegen Drachtster Boys JO17-2. Drachtster Boys staat 5e in de hoofdklasse. Wij staan 10e in divisie 7.

 

We beginnen slordig aan de wedstrijd. In de 5e minuut is het Drachtster Boys zelf dat ons, door middel van een eigen doelpunt, op een 1-0 voorsprong zet. We blijven slordig spelen. In de 12e minuut zet Wytze ons, op aangeven van Ivar, op een 2-0 voorsprong. Een kwartier later geeft Bram een prima bal op Ryan en die maakt er 3-0 van. Het wordt ook nog 4-0. Het doelpunt komt op naam van Bram en de assist op naam van Sam.

 

Ook al staan we met 4-0 voor, we zijn niet tevreden. In de rust geeft Marten aan wat de 1e wissels in de 2e helft zullen zijn.

 

De 2e helft is nog maar net begonnen als Mathijs en Ivar gaan warmlopen. Het warmlopen van Mathijs is een vermelding waard, omdat hij op 29 augustus geblesseerd raakte aan zijn knie. Op dat moment zag het er slecht uit. Daarom is het ook zo mooi dat hij vandaag weer minuten gaat maken. We zitten in de 47e minuut als Sam met een prachtige vrije trap de 5-0 binnen schiet.

 

In de 53e minuut is het dan zover. Mathijs komt erin voor Abel en Ivar vervangt Tijn. In de 59e minuut maakt Ryan zijn 2e van de wedstrijd en weer is Bram de aangever. 5 minuten later maakt ook Bram zijn 2e van de wedstrijd, dit keer is Ivar de aangever en staat het 7-0.

 

In de 65e minuut komen Tijn en Abel erin voor Bram en Mart. Een minuut later maakt Tijn de 8-0 op aangeven van Marnix.

 

3 minuten voor tijd maakt ook Sam, op aangeven van Lars, zijn 2e van de wedstrijd. Het is inmiddels 9-0 en dat is ook de eindstand.

 

Tijdens de wedstrijd hoorden we dat Drachtster Boys vandaag een aantal spelers missen. Ze hebben geleend van hun JO15-1. Dit feit zal niet onthouden worden door de speler, maar wel dat we met 9-0 gewonnen hebben.

 

Het mooiste moment van de wedstrijd is voor mij de rentree van Mathijs. Fijn dat hij weer minuten heeft gemaakt.

 

opstelling 1-4-3-3
Ryan Bram Wytze
(65′ Tijn) (53′ Sam)
Marnix Ivar Lars ©
(25′ Sam)
(53′ Ivar)
Abel Mart Bart Tijn
(53′ Mart) (53′ Mathijs) (53′ Wytze)
(65′ Abel)
Sven
Bank: Mathijs & Sam
Gebesseerd: Otto (Knie) & Wen (enkel)

 

Volgende week zaterdag staat de competitiewedstrijd uit tegen DZOH JO17-1 op het programma. De wedstrijd begint om 10.00 uur.

 

Johan bedankt voor het vlaggen en we bedanken alle aanwezigen voor hun komst.

 

Fijn zondag en tot volgende week!

 

Coen Hut
Teammanager JO17-1