Helpman JO15-2 wint internationaal toernooi Zwolle

Tussen hoop en vrees toog de 15-2 dit weekend naar Zwolle om deel te nemen aan Zwolle international cup.

Hoewel het seizoen geëindigd was met een paar fraaie overwinningen was de equipe van David Slagter ook een paar keer pijnlijk de boot in gegaan op de drassige velden in de provincie.

De eerste tegenstander het Duitse Neumuhler leek gelijk een maatje te groot.
De boomlange atletische Duitsers wervelden keer op keer door de Groningse defensie maar stuitten op onze keeper Jirmeja die met gevaar voor eigen leven zich overal voor gooide.
In feite speelde Helpman maar met een aanvaller Mels die toch 2 keer knap in balbezit bleef en de opkomende no 10 Toon wist te bedienen 2-0 winst!

Dit patroon herhaalde zich de hele zaterdag.
Een stugge 6 man sterke defensie met Tristan Roman Jens Milan Julian en Ties ( die menig aanvaller uitkapte) hield stand en met 2 keer raken stond Helpman weer vrij voor de keeper.

Eerste plek na de zaterdag!
Angsgegner op de Zondag was de ploeg met de prachtige naam’ de Zouaven’.
Hoewel Helpman nog 1-0 achter kwam na een Madjer achtig hak balletje ( dit snapt alleen iedereen geboren voor 1980), wist een inmiddels van het zelfvertrouwen blakend Helpman alle wedstrijden op de zondag te winnen.
De jonge Lars bleef goed aan de bal, Milan vond steeds de vrije man en Marrick kopte duikend een corner binnen.
De in topvorm verkerende Toon miste geen enkele kans meer.

Het enige tweede team in een poule met verder alleen eerstelijn teams stond zondag op het einde van de middag met de beker in de handen!

Gefeliciteerd 15-2 en trainer David met dit resultaat en de beker krijgt een mooi plaatsje in de kantine!

Simeon