Helpman JO15-1 wint met 0-2 bij Be Quick JO15-2

Helpman JO15-1 wint met 0-2 bij Be Quick JO15-2

 

Be Quick JO15-2                               0          –          2                                 Helpman JO15-1

(rust 0-2)

Datum: 14 november oktober 2020 Tijd 12.30 uur

Selectie Helpman JO15-1 (op voornaam)

Dilan (K), Ivar, Lars, Maria Paula, Marnix, Mart, Otto ©, Sam, Sebastiaan, Tijn, Tomas, Wessel & Wytze. Geblesseerd: Bart (last van voet) & Luca (last van enkel)

 

Vanaf vandaag mogen we oefenwedstrijden spelen tegen Be Quick. Beide teams moeten aan elkaar wennen. In de 15e minuut geeft Mart een prima bal op Tijn en die maakt er 0-1 van.

Tomas staat nog maar net in het veld als hij een prima voorzet op Lars geeft en die maakt er in de 28e minuut 0-2 van. Dat is ook de ruststand. Het gaat niet slecht, maar de spelers en wij zijn niet tevreden.

In de 2e helft proberen we het wel, maar scoren lukt niet. Ook de spelers van Be Quick lukt het niet om de bal in het net te krijgen. De trainer van Be Quick roept regelmatig naar spelers dat ze niet doen wat er afgesproken is, ook kan je niet een hoek in duiken als je daar al staat, het lijkt erop dat spelers de bal niet willen hebben en ze moeten letten op hun houding. Kortom, beide teams kunnen beter. Helpman wint deze wedstrijd met 2-0.

 

De wedstrijd was live te zien via Facebook. Ik heb begrepen dat meerdere ouders van Helpman de wedstrijd gezien hebben.

 

Alex had voor vandaag de VIP kaart gewonnen. De prijs was dat hij als 1 enige ouder de wedstrijd kon bekijken. Ook was hij voor 1 dag onderdeel van het team, hij mocht vlaggen.

Voor de komende 2 wedstrijden zijn de winnaars ook al bekend.

 

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Be Quick JO14-1. De wedstrijd begint om 11.00 uur. De VIP kaart voor deze wedstrijd is gewonnen door Mark!

 

De zaterdag erna spelen we thuis tegen Be Quick JO15-1. De wedstrijd begint om 11.00 uur. De VIP kaart voor deze wedstrijd is gewonnen door René

 

Alex, Mark en René, van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

 

opstelling 1-4-3-3
Tijn Sam Wytze
(27′ Otto ©)
(52′ Tijn)
Lars Ivar
Otto ©
(27′ Tomas)
(52′ Otto ©)
Paula Wessel Marnix Mart
(27′ Wessel) (27′ Mart) (27′ Sebastiaan)
(29′ Paula)
(52′ Tomas)
Dilan
Bank: Sebastiaan & Tomas
Geblesserd: Bart (Last van voet) & Luca (Last van enkel)

 

Coen Hut
Leider JO15-1

Fotograaf: Coen