Helpman JO15-1 sluit eerste seizoenshelft af met avondje bowlen en etentje

Vorige week vrijdagavond stond het laatste competitieduel van de eerste seizoenshelft tegen laagvlieger Velocitas op het programma. Bij dit team zwaait oud-speler en trainer van Helpman David Winckler de scepter. In de voorbereiding werd Velocitas al met 10-1 opgerold. Ook op een besneeuwd kunstgrasveld werd er weinig weerstand geboden door de tegenstander, na 70 minuten stond er een 14-1 einduitslag op het scorebord. Dankzij deze 14-1 overwinning gaat Helpman JO15-1 als nummer drie met 22 punten de winterstop in.

Om de eerste seizoenshelft gezellig af te sluiten stond er afgelopen zaterdagavond een keer wat anders op het programma dan voetbal. Trainer Paul en leider Chris gingen bowlen met de kids. Verdeelt over drie banen werden de eerste strikes gegooid, Dale en Nikee hadden al snel de smaak te pakken. Toch hadden Sophia en Kai wat meer moeite, de goot was aardig schoongeveegd na het uurtje bowlen door hun. Uiteindelijk was het Dale met een score van 103 die het hoogst had gegooid van de spelers.

Na het bowlen stond een diner in Grand Café Time Out in de Poelestraat op het schema. Hier sloten de ouders van de spelers zich ook bij de groep aan. Een aantal ouders waren alvast begonnen met een drankje nuttigen aan de bar, toen de spelersgroep arriveerde na een korte wandeling door de stad. In gezellige kerstsferen kon er gekozen worden uit een heerlijke Saté, een gegrilde hamburger, of een vers stukje zalm. Daarbij kregen we onbeperkt patat en salade. Al met al was de avond prima geregeld en zeer gezellig. De ouders en leiding van het team sloten de avond af met een klein borreltje.

Namens de staf van JO15-1 wensen wij iedereen fijne feestdagen en een goed 2018!