Helpman jo14-1 maakt goede start in de Regiocup

Ondanks het stopzetten van de reguliere veldcompetitie in verband met de coronacrisis heeft Helpman jo14-1 niet stilgezeten. Naast de leuke en goed bezochte trainingen heeft het team gelukkig vrijwel op iedere zaterdag wel een activiteit gehad. Zo werden er maar liefst 27!! oefenwedstrijden gespeeld. Niet alleen tegen onze eigen jo13-1, jo15-1, jo15-2 en jo17-3 teams, maar ook meerdere keren tegen BeQuick jo13-1, jo13-2, jo14-2, jo14-3 en jo15-3 waarvoor nog mijn dank aan de coaches/leiders van die betreffende teams.
Mede omdat de spelers en trainers van ons team daarvoor altijd nog erg gemotiveerd waren, leverde dit doorgaans altijd leuke en spannende wedstrijden op. Daarnaast heeft het team ook nog eens twee zaterdagen indoor gevoetbald in het Indoor Soccer Centre.
Als kers op de taart ging aansluitend ook nog eens de Regiocup echt van start.
Wij zijn ingedeeld in een poule met GRC jo14-1, SJO Coendersborg jo14-1 en Harkstede jo14-1.
Afgelopen zaterdag 5 juni stond de eerste en bovendien ook enige thuiswedstrijd tegen GRC jo14-1 op het programma. Dat het team een uitstekende voorbereiding heeft gehad was duidelijk te zien. Met veel inzet en goed voetbal werd GRC met 6-2 verslagen en door deze uitslag staan wij momenteel bovenaan in onze poule. De uitwedstrijd op komende zaterdag 12 juni tegen Harkstede jo14-1 wordt dan ook met vol vertrouwen tegemoet gezien.

Gerard Veldstra
Teammanager JO14-1