Helpman JO13-1 wordt 6e op het sterk bezette Hendrik Nijboer Toernooi

Vandaag, 8 juli 2018, is het dan zover. De laatste activiteit van het seizoen 2017/2018.
Met de nieuwe selectie van JO13-1 deden we mee aan het, altijd goed georganiseerde, Hendrik Nijboer toernooi bij VV Haren. Het Hendrik Nijboer toernooi is voor nieuwe selecties.

We zaten in een sterke poule met FC Groningen JO12-1, HFC JO13-1, Be Quick JO13-2 & GVAV JO13-1.

Onze 1e wedstrijd was tegen FC Groningen JO12-1. We kwamen vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Lars. FC Groningen deed daarna iets terug en bepaalde door goals in de 3e en 5e minuut de eindstand op 1-2. Bij FC Groningen speelt een bekende van ons. Jens Lanenga is 1 van de keepers van FC Groningen en stond tijdens deze wedstrijd onder de lat. Jens, veel succes bij FC Groningen JO12-1.

Onze 2e wedstrijd was tegen GVAV JO13-1. Hier kan ik kort over zijn. Dit team was een maatje te groot voor ons. De uitslag van deze wedstrijd is 0-4. Bij GVAV speelt een bekende van ons. Maud Rutgers is een ijzersterke verdedigster waar GVAV veel plezier aan gaat beleven. Maud veel succes bij GVAV. GVAV JO13-1 is de winnaar van het Hendrik Nijboer toernooi.

In de 3e wedstrijd namen we het op tegen Be Quick JO13-2. Door 2 doelpunten van Lars winnen we deze wedstrijd met 2-0. Ook Be Quick JO13-2 is geen onbekende voor ons. Onlangs hebben we een oefenwedstrijd tegen ze gespeeld. Dit werd toen 7-0 voor ons.

In onze laatste poulewedstrijd moeten we tegen HFC’15 JO13-1. Dit is een spannende wedstrijd. In de 11e minuut zet Marnix ons op aangeven van Lars op een 1-0 voorsprong. 3 minuten later verdubbelt Lars de score en staat het 2-0. Dit is ook de eindstand.

We zijn 3e geworden in de poule en moeten tegen de nummer 3 van poule A. Dat blijkt Bedum JO13-1 te zijn. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Bedum komt in de 10e minuut op 0-1 en in de 13e minuut maken ze er 0-2 van. In de slotfase bepaalt Lars de eindstand op 1-2.

We sluiten dit toernooi af met een zesde plaats.

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet!
Roos bedankt voor het meedoen!
Alex en Wim bedankt voor het vlaggen.

Namens de spelers, staf en ouders van JO13-1 wens ik iedereen een hele fijne vakantie!

Graag tot volgend seizoen!

Coen Hut
Leider JO13-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achterste rij v.l.n.r. Coen (Leider), Mart, Paula, Sam, Sebastiaan, Marnix, Bart, Tijn & Marten (Trainer/Coach)
Voorste rij v.l.n.r. Roos (invalster), Nick, Otto, Tomas, Lucas, Lars, Wessel & Ivar