Helpman JO13-1 kampioen in de hoofdklasse

Afgelopen maandag (28-02-2022) werd Vv Helpman O13-1 kampioen in de hoofdklasse!
Helpman speelde een uitwedstrijd tegen Gorecht, Helpman stond op de 1e plaats en Gorecht op de 10e plaats. Voor helpman was er veel mogelijk, we mochten winnen, gelijkspelen en zelfs met 2 doelpunten verschil verliezen maar we gingen natuurlijk gewoon voor de winst.

Toen de wedstrijd begon zat er al veel spanning op ons, veel onrust en weinig communicatie. Na 20 minuten stonden we 2-0 achter, vanaf dit moment werden we de betere partij en kwamen we net voor de rust nog op 2-1 door een doelpunt van Tom de jong.

Na wat ranja en een een praatje van de trainers in de rust. gingen we door waar we mee bezig waren in de laatste 10 minuten van de 1e helft, we waren de betere partij en hadden meer de bal waardoor we ook kansen creëerde. Na rust kwamen we ook al snel op de 2-2, weer door een doelpunt van Tom de Jong. Na dit doelpunt zag je meteen dat de rust op het veld was teruggekeerd en dat Helpman de wedstrijd volledig naar zich toe had getrokken. We hadden aantal kansen op de 2-3 maar die viel niet, tot de laatste 10 minuten schoot Frank Schuttrups de bal boven in het doel en werd het 2-3! Dat was ook de eindstand.

We zijn dus gepromoveerd en komen in het 2e deel van het seizoen uit in de 2e divisie.
We hopen jullie daar weer te zien om ons te suppporten net als afgelopen maandag!

Tim Sanders
Trainer Coach Vv Helpman O13-1