Helpman indeling en visie keepers

De trainingen zijn al een hele tijd van start, de bekerwedstrijden zijn gespeeld en de competitie is begonnen, kortom het seizoen is in volle gang. Naast de vele jeugdteams die wekelijks aan de slag gaan is er natuurlijk ook aandacht voor alle keepers van vv Helpman. Dit betekent dat er voor alle keepers van Helpman jong en oud de mogelijkheid is tot keeperstraining.

 

Jan Noordhuis gaat zijn 10de seizoen in als keeperstrainer bij vv Helpman, Jan zal net zoals voorgaande jaren verantwoordelijk zijn voor de keepers van de JO-9 t/m de keepers van de JO-13.

Rik Dagelet zelf keeper van onze zaterdag 1 selectie zal de trainingen verzorgen voor de keepers van JO-15 t/m de keepers van JO-17.

Esmee Maring keepster van de dames 1 zal aan de slag gaan met alle meisjes en dames keepsters binnen de vv Helpman.

Wilco Veldhuis is net zoals de voorgaande jaren verantwoordelijk voor de keepers van de selectie, zowel de zondag als de zaterdagkeepers en ook de keepers van de JO-19 vallen onder Wilco zijn hoede.

 

Vanaf dit seizoen is er een keepersforum opgericht waar de ontwikkelingen van de keepers besproken wordt, onder de verantwoording van Wilco Veldhuis en het keepersforum staat onder supervisie van de technische commissie.

 

Ook zal er vanaf dit seizoen nauwlettend gekeken worden naar de ontwikkeling van de keepers op de zaterdagochtend en middag. Door middel van interne scouting zullen wij kijken wat er goed gaat en wat er beter kan, dit zodat er volop aan gewerkt kan worden door de keepers en bovengenoemde trainers. Deze scouting zal verzorgd worden door Levi Bos keeper van de JO19-1 en ook de keepertrainers zijn geregeld te vinden op zaterdag langs de velden.

 

De visie verder is duidelijk en naar onze mening eerlijk.

Mochten er voor hetzelfde team 2 of meerder keepers in aanmerking komen, dan zal de keeper die het beste presteert onder de lat staan. Deze verantwoordelijk ligt dus bij de keepers zelf. Deze keuzes worden uiteindelijk gemaakt door de trainer en keeperstrainer.

 

Wij namens het keepersteam van vv Helpman,

Wensen alle keepers en teams heel veel succes en plezier voor dit seizoen.