Helpman clubactie in samenwerking met Univé

Sluit een Univé verzekering af en spaar mee voor onze club!

Univé doet dingen samen. Enerzijds omdat ze dat belangrijk vinden, anderzijds omdat ze eigenlijk niet anders weten. Dus zetten ze zich in voor bijvoorbeeld zorgeloos wonen, een gezonder leven en voor onze vereniging! In september doen ze dat door met alle leden van v.v. Helpman te sparen voor ons Jubileumfeest ter ere van ons 100 jarige bestaan.

 

Hoe de actie werkt?

Hoe meer leden van v.v. Helpman in de maand september een nieuwe verzekering afsluiten bij Univé, hoe groter we ons Jubileumfeest kunnen vieren. Per nieuwe verzekering doneert Univé Noord-Nederland namelijk zo’n 30 euro. Bij twee of meer verzekeringen ontvang je ook nog eens een pakketkorting, een korting die kan oplopen tot 10 procent. Spaar je mee? Sluit jouw nieuwe verzekering af via deze link. Het (over)sluiten van een verzekering is vaak in een paar minuten geregeld!

 

Supporter van Sport

Naast de spaaractie voor het jubileumfeest is Univé ook Supporter van Sport en ondersteunen ze ieder jaar meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven met (financiële) middelen, waaronder dus ook onze vereniging.

 

Univé: voor en met elkaar

Als coöperatie doet Univé dingen voor en met elkaar. Waar dat vandaan komt? Het zit in hun DNA. Univé is namelijk in 1794 opgericht door Geert Reinders, een veehouder uit Winsum. Hij kwam op het idee van coöperatief verzekeren: samen de risico’s delen en belangrijker nog, ze samen voorkomen. Ruim 200 jaar later zetten ze bij Univé nog iedere dag het werk van Geert voort. Want door samen te investeren in voorkomen en beperken zorgt Univé niet alleen voor een veiligere en plezierige omgeving, maar ook voor lagere premies.

Klik op de link voor meer informatie

PosterHelpman