HELP JIJ ONS DE REGELS NA TE LEVEN?

Beste Helpernezen,

Afgelopen woensdag heeft het kabinet nieuwe maatregelen i.v.m. de bestrijding van Corona aangekondigd. Dit raakt ons als club ook. Waar ze eerder spraken over een geldig vaccinatiebewijs bij binnenkomst op het park voor personen van boven de 18 werd dit ’s nachts alweer tegen gehouden door de tweede kamer. Hierop werden er nieuwe maatregelen aangekondigd. Het gevolg van deze maatregelen is dat we nu moeten gaan controleren op een geldige QR code, herstelbewijs of een recente negatieve test wanneer je de kantine en/of kleedkamer wilt betreden.

Het bestuur ziet zich genoodzaakt om deze wetgeving te volgen en daarom bij de entree van de kantine te controleren op de geldige bewijzen. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en we zoeken daarom vrijwilligers om deze taak uit te voeren. Zou jij ons daarbij willen helpen? Laat ons samen zorgen dat we een veilige omgeving voor ons allen creëren. Help jij ons door ook een uurtje de controle op de toegang voor je rekening te nemen?
Graag ontvangen we jouw opgave. Mail naar voorzitter@vvhelpman.nl of whatsapp je opgave naar 06-25023764 (Jan van der Lei). Geef hierbij je voorkeur voor een tijd aan en wij plannen je in. Zorg jij er samen met ons voor dat we kunnen blijven genieten van het voetbal bij v.v.Helpman? Ik besef me dat deze oproep laat komt maar ook wij hebben naast onze functie andere (verplichte) tijdsbesteding. Ik hoop op jullie spontane medewerking en opgave.
Met vriendelijke groet,
Jan van der Lei
Voorzitter