HARD WERKEN, GEEN RENDEMENT

GRONINGEN, 16 november 2019

Op het herfstige sportpark de Helperborg stond vandaag de wedstrijd tegen Farmsum vr1 op het programma. Het werd tijd om eens wat punten bij elkaar te sprokkelen.
Net zoals elke week begonnen we met veel vertrouwen aan de wedstrijd. Dat deden we in de volgende opstelling: Joyce in de goal. De verdediging bestond uit Joniek, Judith, Naomi en Irma. Op het middenveld Ineke, Rebekka en Noa en in de aanval Suzanne, Andrea en Manon Bezu. Opvallend is de keuze voor Manon Bezu. De ijzersterke verdedigster staat sinds kort in de spits. Zij weet als geen ander hoe ze het de laatste vrouw lastig moet maken.

Helpman begon sterk aan de wedstrijd. Er werden mooie kansen gecreëerd en er werd knap gecombineerd. Al gauw maakte Manon Bezu de 1-0. We stormden op elkaar af alsof we kampioen werden. Wat een blijdschap en vreugde! En nu door. Dit ging hem worden vandaag. Eind van de eerste helft kregen we een corner tegen en die werd er goed ingekopt door de spits van Farmsum. Voor het eerst sinds tijden zaten we zonder achterstand in de rust. Heerlijk!

In de tweede helft werd er wat gewisseld. Anne, Karin, Marieke en Manon Top kwamen binnen de lijnen. Er werd nog steeds prima gevoetbald en gevochten. Zo hard, dat dit jammer genoeg nog een penalty tegen opleverde. En die zat. Uiteindelijk werd er nog een keer gescoord door Farmsum. We hebben mogen ruiken aan de 3 punten en dat was fijn! Helaas gaan de punten mee naar Farmsum. Wederom hard werken en geen rendement. Met deze laatste zin kunnen we ook direct ons seizoen samenvatten. Maar we gaan door! Vanavond de pubquiz bij Helpman, nieuwe kansen! En volgende week staan we er gewoon weer. Thuis om 14.00 uur tegen Veendam 1984.

Graag tot dan!

Bijgevoegd onze nieuwe teamfoto. Ik stel ons graag even aan u voor.


Op de bovenste rij van links naar rechts: Harold Elzer, Andrea, Rebekka, Noa, Judith Manon Bezu, Suzanne en Ineke.
En op de onderste rij: Anne, Marieke Naomi, Manon Top, Joyce, Irma, Joniek en Karin.
Op de foto ontbreekt Sophie, inmiddels wel bekend, want zij wist bij de pubquiz een onvergetelijke indruk achter te laten.

Irma van Erp