Goede start van de voorjaarscompetitie

Goede start van de voorjaarscompetitie

VV Helpman JO15-1 – NEC Delfzijl JO15-1, 2-0!

 

Trainer Marten Lieberom is op een welverdiende vakantie, daarom werden we gecoacht door Pim en Joost de Graaf. Ze haalden nog wel wat namen door elkaar, wat zorgde voor een onbedoelde wissel maar verder ging het prima. We begonnen goed aan de wedstrijd, vanaf het begin lieten we zien met welke bedoeling wij op het veld waren gekomen. We schoten in het eerste kwartier 2x de bal op de lat. NEC was nauwelijks gevaarlijk. Uiteindelijk kwamen we via Minne in de 35e minuut op een verdiende 1-0 voorsprong. De scheids floot daarna direct voor de rust.

In 2e helft probeerde Delfzijl wel voor de gelijkmaker te gaan maar grote kansen kregen ze niet. Na een half uur gespeeld te hebben in de 2e helft werd met een aanval over het middenveld Marniek aangespeeld, hij kon de bal goed in de kruising plaatsen en daarmee was het 2-0. Even daarvoor had hij ook al een bal op de kruising geschoten. Daarna zakten we wat onnodig in en lieten Delfzijl wat meer komen. We herpakten ons toch vrij snel weer en kregen nog een paar corners.

In tegenstelling tot voor de winterstop hebben we veel meer rust aan de bal. Het lijkt er op dat we dit keer op tijd in vorm aan het komen zijn voor de competitie. Op naar volgende week uit tegen FC Assen JO 15-1.

 

opstelling 1-4-2-1-3
Olivier Bram Lars
(21’Otto) (40′ Marniek) (21′ Marniek)
(40′ Lars)
Minne © Milan Ivar
(41′ Olivier) (21 Wytze)
Abel Bart Wen Mathijs
(35′ Wessel) (35′ Abel)
(41′ Ivar)
Dominique
Bank: Marniek, Otto, Wessel & Wytze
Afwezig: Marten (Vakantie), Sam (doet mee met JO15-2)
Extra: Joost de Graaf (Trainer/Coach) & Pim de Graaf (Trainer/Coach)

Lars

Fotograaf: Eldert