GOED EN LEUK NIEUWS!!… en een klein beetje Corona

We zijn wel eens toe aan wat leuk nieuws. Iedereen is Corona moe. Steeds weer worden we beperkt in ons genieten. Telkens denken we dat we er zijn maar dan moet toch weer de handrem er op.

Op zich hebben we voldoende leuk nieuws. Maar het delen en bijvoorbeeld een opening van het nieuwe kunstgras kunnen we maar niet groots vieren. Toch maar even wat goed nieuws delen én daarna ook nog wat over Corona (omdat het moet).

 

NIEUWE KLEDINGLIJN VOOR DE GEHELE CLUB.

Vijf jaar geleden ging een mooie droom leven. De gehele club straalde eenheid uit door hetzelfde trainingspak en hetzelfde wedstrijdtenue. Klupp was onze leverancier hiervan en we hebben de afgelopen jaren prima met hen samengewerkt. Toch hebben besloten om te gaan voor een andere leverancier. Mede omdat de combinatie van een goed merk met een sterke leverancier volgens ons goed bij een club als die van ons past.

We zijn dan ook blij jullie te kunnen melden dat we vanaf volgend jaar een wedstrijdtenue (shirt, short en kousen) + een mooi trainingspak van het merk ROBEY gaan voeren bij Helpman.
De leverancier van de kleding is Voetbalshop/Sportmaat te Groningen.
Robey is ook de leverancier van FC Groningen en bijvoorbeeld Willem2 en Sparta.
Een prachtig merk wat naast de kledingfondslijn welke iedereen dus tegen inlevering van het huidige pakket krijgt,  volop mogelijkheden aan de teams biedt om wellicht met de hulp van een sponsor een mooie tas, hoodie, sweater of één van de andere mooie Robey spullen aan te schaffen.
Doe dit dan wel via de Helpman Shop, wij hebben hiervoor scherpe prijzen.

Binnenkort hoop ik jullie in een volgend bericht de kleding te presenteren. Dat wordt hartstikke gaaf kan ik jullie zeggen.

 

Nieuwe JEUGD-HOOFDSPONSOR

Wat is er nu mooier voor een sponsor om op de nieuwe Robey shirts van de jeugd te staan en zo de naam door de provincie en ver daarbuiten uit te kunnen dragen.
Thuisingeld / vanderlei Financieel advies heeft zich voor 5 jaar als hoofdsponsor bij de jeugd verbonden aan v.v.Helpman. Dat betekent dat alle jeugdleden met de naam van deze financieel dienstverlener op de borst gaan lopen.

Dat laatste is een wens van het bestuur omdat zo het kledingfonds volop benut kan worden. De shirts blijven dan namelijk ook tussen de diverse jeugdteams uitruilbaar wat in de opzet voor het kledingfonds onmisbaar is. Jullie zullen de uitingen van onze nieuwe sponsor nog wel tegen gaan komen in de diverse leuk acties die zij zullen gaan ondernemen bij de club.

 

 

Nieuw HOOFDVELD.

Het kan niet anders dan dat jullie het al gezien hebben. We hebben een prachtig nieuw hoofdveld liggen. Kunstgras van het nieuwste soort. En niet alleen het veld is vernieuwd. Ook de gehele bestrating rondom het veld tot aan een nieuwe fietsen-parkeerplaats toe is vernieuwd. De wedstrijdsecretaris heeft mij beloofd zijn uiterste best te doen om elk team zo snel mogelijk op het hoofdveld te plannen om zo nog beter kennis te maken met het nieuwe veld.

Natuurlijk hadden we dit graag groots gevierd en er lag al een planning en draaiboek klaar voor een geweldige zaterdag waarbij we dit feestelijk en met bezoek van de wethouder en genodigden hadden willen vieren maar hierin werden we gedwarsboomd door dat ene virus, jeweetwel…

Inmiddels draait ook de verlichting, weliswaar nog op een aggregaat omdat de gestuurde boring is vastgelopen op de keien van de Hondsrug, maar ook dat zal snel opgelost worden.
Mijn dank gaat uit naar iedereen die zich volop heeft ingezet voor de uitvoering van dit project.

Extra vermelding: rondom het nieuwe veld hangen veel nieuwe sponsoren. Ook hier dank aan de leden die hiervoor de contacten hebben gelegd en deze mensen enthousiast hebben gemaakt voor een nieuw bord op het mooiste veld van Groningen.

 

Wat zouden we er graag met al onze supporters van genieten. Helaas kan dat nu even niet en ik ontkom er niet aan om ook nog iets te zeggen over het Corona virus.

Sinds afgelopen weekend mogen we enkel nog gebruik maken van onze velden tot 17.00 uur.
Dat betekent dat we ’s avonds niet kunnen trainen, dat jeugdtraining zoveel mogelijk worden verzet maar dat dit ook niet altijd mogelijk is. Betreed je de kantine dan is een CTB (Corona Toegang Bewijs) d.m.v. een QR code check verplicht. Ik ben blij dat we vanuit de diverse teams en de spontaan aangemelde vrijwilligers hulp hebben gekregen voor de uitvoering van de check. Dank!

We moeten eerlijk zijn, het virus grijpt op dit moment te snel om zich heen om niets te doen. Of het de oplossing is om de trainingen in de buitenlucht te beperken zal moeten blijken maar laten we er vooral op hopen. Hoe de KNVB hierop gaat reageren is mij op dit moment nog niet bekend.

Ook de ALV kunnen we door deze beperking in tijd niet door laten gaan. Deze schuiven we even in tijd vooruit en daar komen we zo spoedig mogelijk op terug. Maar ook leuke activiteiten als de Kerstcontactavond en de Nieuwjaarsreceptie staan ‘op losse schroeven’.

Zoals we al een tijdje gewend zijn moeten we maar afwachten op wat komen gaat. Let daarbij vooral goed op je eigen gezondheid en die van je naasten.

Ik hoop jullie allemaal in goede gezondheid weer snel te ontmoeten op of naast het veld!

Met vriendelijke groet,

 

Jan van der Lei

 

Nb: heb je vragen en/of opmerkingen? Mail: voorzitter@vvhelpman.nl