Gio Souisa verkoopt voor Helpman de meeste loten van de Grote Clubactie

Lieve clubgenoten,

Wat een rare tijd is het! Ik hoop dat jullie de afgelopen periode gezond zijn doorgekomen en dat iedereen gezond blijft.

Het goede nieuws: na ruim een maand thuiszitten kunnen we weer, mondjesmaat, met voetbal beginnen! En hoe mooi zou het zijn om het seizoen te kunnen herstarten met een positief bericht? Ik wil namelijk terugblikken op de Grote Clubactie van 2019.

Een tijd lang hebben we niet meegedaan met de actie, maar in 2019 is er vanuit het bestuur besloten om weer mee te doen! Dit was een last minute besluit, maar we geloofden in een goed resultaat.

Als je meedoet aan een actie als deze, zijn er natuurlijk stiekeme verwachtingen… Toch was het uiteindelijke resultaat een grote verrassing. Door de jeugd van Helpman en iedereen die een lot heeft gekocht is de actie een succes geworden en hebben we een fors bedrag opgehaald! Dit maakt me niet alleen blij, maar ook heel trots. Met het bedrag hebben we kunnen investeren in doeltjes voor de jongste jeugd.

Degene die voor VV Helpman de meeste loten heeft verkocht, kreeg vanuit de club een prijs: shoppen in de VV Helpman clubshop! Gio Souisa uit JO10-4 was de gelukkige winnaar en mocht daarom shoppen in de clubshop. Het resultaat: 2 ballen en een paar keepershandschoenen. Goede keus, Gio! Gefeliciteerd met je prijs!

 

Komend seizoen gaan we proberen nóg meer loten te verkopen! Als we weer samen als club de schouders eronder zetten, kan dit niet misgaan. Ik kijk uit naar de Grote Clubactie van 2020 en hoop jullie spoedig weer te zien op de club!

Stay safe!

Armin Meesters