Gezocht barmedewerkers

Geachte leden, ouders en betrokkenen vv Helpman,

Het seizoen 2020/2021 gaat na de zomer weer beginnen. Als er dan weer gevoetbald gaat worden, zal de kantine bij vv Helpman ook weer open gaan (met inachtneming de coronaregels zoals die zijn opgesteld).  Voor het komende seizoen zoeken wij weer enthousiaste vrijwilligers die zo nu en dan een bardienst willen draaien op de zaterdag of zondag.

VV Helpman wordt vaak betiteld als ‘familieclub’, deze term past erg bij onze club. Samen de schouders eronder om de vereniging levend te houden! En die schouders zijn ook nu weer nodig. Het is voor de club elk jaar weer een hele organisatie om alles draaiende te houden, ook het komende seizoen moeten we er weer voor zorgen dat alles weer vlotjes gaat verlopen. Vorig jaar hebben wij erg veel nieuwe vrijwilligers voor de bardienst mogen verwelkomen, dat laat ook zien dat erg veel leden en ouders ontzettend betrokken zijn bij onze voetbalclub! Overigens was het verwelkomen van nieuwe vrijwilligers ook erg nodig want we moesten toen alle zeilen bijzetten om alles  draaiende te kunnen houden. Omdat er dit jaar een aantal mensen gestopt zijn met het vrijwilligerswerk voor de kantine, zoeken wij voor het komende seizoen weer mensen die zo nu en dan achter de bar willen staan.

Voor het komende seizoen zijn wij dan ook op zoek naar mensen die ons zo nu en dan (bijvoorbeeld 1x in de 4,6  of 8 weken) op een zaterdagmorgen/middag of zondagmorgen/middag willen helpen achter de bar. ’s Ochtends gaat het voornamelijk om koffieschenken en broodjes/snacks verkopen, s ’middags gaat het om verkoop frisdrank, drank en snacks (frituur). Als wij met zijn allen de schouders eronder kunnen zetten, dan verlichten wij ook de werkzaamheden met elkaar. Kortom: Lijkt het je leuk om zo nu en dan mee te helpen in de kantine, aarzel niet en laat het mij weten.

Mocht je aanvullende vragen hebben dan kun je contact opnemen met mij, mijn naam is Edwin Kuiper, mijn telefoonnummer is: 06-44221456 of stuur een mailtje naar: kantine@vvhelpman.nl of edwinkuiper@home.nl

Met vriendelijke groet,

Edwin Kuiper