Geachte leden, ouders en betrokkenen vv Helpman

Het seizoen 2023/2024 gaat na de zomer weer beginnen. Als er dan weer gevoetbald gaat worden, zal de kantine bij vv Helpman ook weer open gaan. Voor het komende seizoen zoeken wij weer enthousiaste vrijwilligers die eens in de zoveel tijd (1 x per 6 weken of 1 x per weken) op zondagochtend of zondagmiddag achter de bar willen staan in de kantine..

VV Helpman wordt vaak betiteld als ‘familieclub’, deze term past erg bij onze club. Samen de schouders eronder om de vereniging levend te houden! En die schouders zijn ook nu weer nodig. Het is voor de club elk jaar weer een hele organisatie om alles draaiende te houden, ook het komende seizoen moeten we er weer voor zorgen dat alles weer vlotjes gaat verlopen. De voorgaande jaren hebben veel nieuwe vrijwilligers voor de bardienst mogen verwelkomen, dat laat ook zien dat erg veel leden en ouders ontzettend betrokken zijn bij onze voetbalclub! Overigens is het verwelkomen van nieuwe vrijwilligers erg nodig want ieder jaar stoppen er ook een aantal mensen met het vrijwilligerswerk voor de kantine.

Nu zijn wij op zoek naar mensen die:

  • Op zaterdagmorgen tussen 07.00-10.30 uur
  • Op zaterdagmorgen tussen 10.00-14.00 uur
  • Op zaterdagmiddag tussen 13:00-18:00 uur
  • Op zondagmorgen tussen  08:00-13:00 uur
  • Op zondagmiddag tussen 12.30-17.00 uur

Achter de bar willen staan. Kun jij eens in de 8, 6 of 4 weken ons helpen?  Aarzel niet en laat het ons weten! Als wij met zijn allen de schouders eronder kunnen zetten, dan verlichten wij ook de werkzaamheden met elkaar.

En mocht je zoon/dochter moeten voetballen en je wilt graag even kijken is dat absoluut geen probleem.

En denk je dat kan ik niet spreek ons gerust eens aan dan geven we kleine rondleiding en dan merk je dat iedereen het kan. 

Meld je aan bij:

Jan Weegenaar,  Telefoonnummer: 06-18368513
Natasja Hoeboer, Telefoonnummer: 06-19266927

Of stuur een mailtje naar: kantine@vvhelpman.nl

Met vriendelijke groet,

Natasja Hoeboer
Jan Weegenaar