Gaat de kantine in volledige LOCKDOWN? Jullie hebben de sleutel

Door de aangescherpte Corona maatregelen heeft het bestuur besloten de kantine doordeweeks te sluiten. Het is simpelweg niet rendabel de kantine te openen omdat deze om 20.00 uur volgens de horeca wetgeving alweer gesloten moet worden.

In het WEEKEND willen we graag open. Dit kan vanaf start van de eerste wedstrijden tot 20.00 uur, de sluitingstijd voor de horeca. Wel hebben we hierbij jullie hulp nodig voor het verplicht scannen van de QR code (CTB; Corona Toegangs Bewijs). We moeten namelijk iedereen die de kantine in wil en plaats wil nemen in onze kantine scannen op een geldig CTB.

Wanneer mensen enkel iets willen afhalen moet dit met een mondkapje op. LET OP: zij mogen niet in de kantine blijven staan op plaatsnemen

! Afhalen is dus ook gelijk weer naar buiten.

Grootste uitdaging zit in het rondkrijgen van het SCHEMA VOOR HET SCANNEN bij binnenkomst van de kantine. Maar toch denk ik dat dit geen probleem moet geven wanneer we van ieder team 1 a 2 mensen bereid krijgen per weekend een uurtje te scannen.
De inkomsten zijn welkom voor de club, maar ik denk dat het voor elk lid fijn is dat je even de wedstrijd kan nabespreken onder het genot van een hapje en een drankje in onze kantine.
Dit dan wel met een geldig CTB!

Op dit moment zijn we bezig met een planning waarbij de thuisspelende teams één dienst (2 leden) moeten invullen voor het scannen. Dit zal dan het uur voorafgaand aan je thuiswedstrijd zijn rekening houdende met een half uur omkleed-tijd.

Wanneer we deze planning niet rond krijgen doordat leden hier niet aan meewerken zien we on genoodzaakt ook de kantine in het weekend te sluiten.

Laten we dit met z’n allen oppakken.
TIP: laat dit doen door geblesseerde of geschorste spelers.

Er hebben zich een aantal vrijwilligers gemeld voor het scannen. Zij zullen door ons ook worden gepland. Hartelijk dank voor jullie reactie op mijn eerste oproep.

Laten we er voor zorgen dat we de kantine niet in volledige LockDown moeten doen!
Het schema volgt en zal voor drie weekenden (de beoogde tijd voor deze maatregelen) worden aangemaakt. Pak jullie verantwoordelijkheid op en zorg voor bezetting van de QR scan!

 

Bij voorbaat dank.

Vragen?  Mail: voorzitter@vvhelpman.nl  /   WhatsApp: 06-25023764

Met vriendelijke groet,

Jan van der Lei