FINAL LEAGUE TOERNOOI & MEIDENVOETBALCLINIC 10 JUNI

KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echte goede nieuws: VV Helpman is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League voor zowel de MO15-1 als de MO17-1! MO17-2 zal hun eindtoernooi bij FC Assen spelen.

Op zaterdag 10 juni 2023 zullen er teams uit de regio hun Final League spelen bij VV Helpman. Daarnaast zal er voor de jongere meiden een clinic georganiseerd worden. Kortom, het belooft een gezellige dag te worden, dus kom vooral langs!

Voetbalclinic jongere meiden
Voor alle meiden van 9 tot en met 13 jaar zal er in samenwerking met het Meiden Talententeam Groningen een voetbalclinic georganiseerd worden. Hier kunnen ook meiden van andere verenigingen of meiden die geen lid zijn van een vereniging zich voor aanmelden. De clinic vindt plaats van 9.30 uur tot 11.00 uur. Graag aanmelden bij René Wollerich: 06-53447915 / rene@voetbalcenter-meerstad.nl).

Waarom een Final League?
De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING voetbalmeiden dit podium. Op 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats.

Met sportieve groet,

Betty Biemans
Technisch Coördinator Meiden