Even voorstellen: René Kuipers

Even voorstellen,

Mijn naam is René Kuipers, 50 jaar, geboren Groninger en nu woonachtig in Groningen. Voor velen van jullie onbekend, en voor weinigen bekend. Vanaf mijn achtste tot mijn éénendertigste jaar heb ik bij Helpman gevoetbald. Vanaf mijn achttiende tot einde carrière heb ik in het zondag eerste elftal gespeeld, met spelers als Harry Zwiers, Henk Bijl, John en Pieter Top, Marcel en Erik Oostland en trainers als Jaap Bierling.

Na mijn voetbalcarrière ben ik bij de kleine Friese voetbalclub, Read Swart, zeven jaren als voorzitter actief geweest, maar na vier jaren ‘op de bank’ toch weer de bestuurdersrol inhoud willen geven. Sinds begin juli ben ik daarom het zevende bestuurslid van het hoofdbestuur van v.v.Helpman. Ik zal als lid van het bestuur de komende tijd gebruiken om mijn ogen én oren de kost te geven. Er zitten twintig jaren tussen het moment van stoppen en afgelopen juli, dus véél in te halen.

Overdag ben ik werkzaam bij de supermarktketen De Spar als senior projectleider. Mijn passie is de fotografie, om zelf te doen en inmiddels ook met het geven van een basiscursus aan beginnende fotografen. Wie mij volgt op Facebook of Twitter kent mijn werk. En wellicht binnenkort aan de zijlijn om foto’s te maken van de wedstrijden op de Helperborg.

Door de bestuurservaring in het Friese verwacht ik een goede bijdrage te kunnen geven aan het besturen van onze vereniging. Als start ga ik mij bemoeien met het participatieplan, jeugdafdeling én de connectie met het hoofdbestuur en communicatie. Ik heb er erg veel zin in. Ik zie jullie graag op het Helperborg!