Digitaal registreren vv Helpman

Vanaf vandaag introduceren we “registreren” bij vv Helpman. Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona bij ons op de club is geweest,
en jij er datzelfde moment ook was. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoeveel mensen er op een dag op onze club komen en of we de voorgeschreven aantallen niet overschrijven.

KPN stelt een gratis app ter beschikking om dit gemakkelijk en veilig te regelen. Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen.

Hoe werkt dat registreren dan?

Bij binnenkomst in onze kantine tref je posters aan en vind je een QR-codes. We vragen je deze QR-code te scannen met de app bij binnenkomst. Wij weten dan wanneer jij geweest bent en kunnen je eventueel op de hoogte brengen.

Registreren is verplicht boven de 18 jaar en we zouden het echt heel fijn vinden als je ons helpt jou en onze andere bezoekers te helpen.

Wat moet ik doen?

Eenmalig: Download “PiM ID” (van KPN) in jouw App of Play Store en maak een PiM account met telefoonnummer, e-mail en naam. Dit kun je nu gelijk al thuis doen.

Elke keer dat je de kantine binnenkomt:

  1. SCAN de QR met PiM ID
    2. VINK: Geef akkoord
    3. GO! Jouw gegevens zijn gedeeld!

We vinden het belangrijk om je het volgende te vertellen

  • Je gegevens worden altijd veilig opgeslagen en zijn alleen zichtbaar voor vv Helpman.
  • Vv Helpman en KPN gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en verkopen deze nooit door
  • Na 14 dagen worden contactgegevens automatisch verwijderd
  • PiM is powered by KPN

Meer informatie over PiM kun je vinden op https://pim.app/

Voor andere bezoekers van onze website: Als PiM jouw club, vereniging, horecagelegenheid etc. kan helpen, zoek dan aub direct contact via https://pim.app/contact/ of mail direct naar info@pim.app