Demonstratietraining o.l.v. René Wollerich

“Afgelopen maandagmiddag / avond, 11 november 2019, stond er een Demotraining gepland door René Wollerich.

Alle trainers en leiders (Onder 7 tot en met O13) waren uitgenodigd om gezamenlijk te praten over de “Stand van zaken jeugdafdeling vv Helpman”, maar vooral trainers en geïnteresseerde leiders een demonstratietraining te geven.

Direct na de zomer is er ook al een soortgelijke demo geweest en de jeugdtrainers waren erg enthousiast en er was veel vraag om dit nogmaals te organiseren.

Toen besloten werd om op 11 november 2019 geen training te geven aan de jongste jeugd ontstond snel het plan om de demo-training te geven op de dag van Sint-Maarten.

Van de in totaal (ongeveer) 60 trainers en leiders waren er in totaal 5 geïnteresseerden.

Samen hebben we bijna 2 uur gepraat over de stand van zaken, didactische en methodische zaken rondom de velden, maar vooral veel oefeningen besproken.

Ook zijn er veel situaties besproken vanuit de praktijk waarbij veel Tips en Tops aan kunnen geven. Uiteindelijk hebben we een zeer succesvolle sessie gehad.

We gaan proberen om vanaf 2020 de “Jeugdsessies” vroegtijdig in te plannen en hopen zo meer trainers / leiders te kunnen bereiken en SAMEN nog meer met elkaar te (VER)BINDEN.”