Danny Mulder nieuwe hoofdtrainer Vrouwen 1

De nieuwe hoofdtrainer van Dames is bekend. Niet een geheel onbekende. Danny Mulder speelde in het verleden al in het blauw-wit en kent de club. Morgen, op Goede Vrijdag, is hij jarig… vandaag stelt hij zich voor aan jullie:

Ik begon op mijn 28e met training geven. Na 3 jaar het 2e elftal van de VVK dames te hebben getraind stroomde ik door als hoofdtrainer naar VVK dames 1. Nadat de ploeg in de 2e klasse bleef besloot ik het jaar daarna hoofdtrainer van het eerste te worden bij VVK zondag. Het elftal waar ik zelf 6 jaar in gespeeld had.

Datzelfde jaar kreeg ik de mogelijkheid om de dames van MKV te trainen uit Leeuwarden. Dit heb ik vervolgens verkozen om te gaan doen.

Na 3 jaar kreeg ik de mogelijkheid om weer terug te keren naar Groningen, naar de “Club voor het Leven” waar ik zelf ontzettend lang met veel plezier heb gespeeld. Na een aantal gesprekken is het ook net alsof je weer “thuis” komt en ben ik vereerd om als hoofdtrainer van dames 1 te mogen terug keren. Ik ben blij en trots om weer terug te zijn!

Wij wensen Danny veel succes en vooral veel plezier bij v.v.Helpman