Club van 50

 

 

 

De jaarlijkse bijdrage van de leden van de Club van 50 werd medio september 2018 aangewend voor de vervanging van de stoelen in de kantine. Het ziet er zo een stuk moderner en fraaier uit. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. En dat geldt trouwens voor de gehele aankleding van de kantine die we de afgelopen jaren met jullie bijdragen hebben gerealiseerd.

Het nieuwe jaar is al weer enkele weken oud en daarom bij deze het verzoek om de jaarbijdrage weer te betalen.Dat kun je doen door 50 euro te over te schrijven naar NL16INGB 0003 4430 38 t.n.v. W.A. Boon. Na ontvangst werk ik de betaallijst bij en stort het bedrag door naar vvHelpman. Ik hoop dat je weer een jaar mee doet.

Het doel van het komende jaar is onder andere het terrein voor de ingang opnieuw in te richten, zodat deze niet meer ontsiert en onveilig gemaakt wordt door de vele gestalde fietsen.

Wil je ook lid worden van de Club van 50? Stuur dan een mail naar wolter.aboon@online.nl

In de kantine op de wand van het TV-scherm hangt een bord met de namen van de leden. Daar kom je bij aanmelding ook bij te staan.