Bestuur verdubbelt de kantineprijzen

Zo… ik denk dat ik nu wel jullie aandacht heb! Want dit zou ons allemaal raken.
Nee, we gaan de kantineprijzen niet verdubbelen, maar ik zou wel graag jullie aandacht willen voor een probleem wat we moeten voorkomen.

De vijver met vrijwilligers droogt namelijk op!
We moeten ernstig gaan kijken naar opvolging van diverse taken bij Helpman.

Er zijn een aantal taken die ingevuld moeten worden.
Hier wordt je niet zomaar in het diep gegooid maar zullen de mensen die nu de taken uitvoeren je in de opstartfase goed gaan begeleiden als een soort van buddy.

We zoeken ondermeer de volgende mensen!

* Bestuursleden, van voorzitter tot jeugdbestuursleden
* Commissieleden bij diverse commissies

* scheidsrechters coördinator
* medewerk(st)er wedstrijdsecretariaat
* medewerker(s) ledenadministratie
* medewerker(s) kledingshop
* bar medewerk(st)ers
* leiders
* trainers
* vrijwilligers bij de huishoudelijke dienst

etc etc…
Kortom, op alle fronten zijn we wel op zoek naar handjes.

Helpman is een vrijwilligersvereniging. Er zijn elk weekend maar zeker ook doordeweeks veel leden aan het werk als vrijwilliger. Dat zijn we zo gewend en dat is ook wat Helpman uniek maakt. We hebben altijd de luxe gehad dat we meer dan voldoende mensen hadden om dit te bezetten. Maar we constateren als bestuur nu dat het werk steeds meer bij dezelfde mensen terecht komt. Dat maakt dat veel noem het maar even “Super-Vrijwilligers”, de lol ook kwijt raken omdat het simpel genoeg teveel wordt.

Daarom een oproep aan ouders van jeugdleden, seniorleden, oudere jeugd en anderen die Helpman een warm hart toe dragen: Meld je aan als vrijwilliger!!
Geef aan wat je leuk lijkt en stroom in. Nog beter, doe dit met een groepje… dat maakt het leuk!

Wanneer dit niet lukt zien we als bestuur geen andere optie dan (ouders van) leden te verplichten een taak uit te voeren. OF misschien moeten we naar betaalde krachten voor al onze taken… maar op een verdubbelling van de contributie zit niemand te wachten en volgens mij moeten de kantineprijzen dan wel verDRIEvoudigd worden.
We zijn geen elite club, wij zijn Helpman, een Club voor je Leven

Mocht dit betoog je er nu van overtuigd hebben om een initiatief op te starten, zelf als vrijwilliger of als voorzitter aan het werk te willen gaan neem dan contact met mij op. Mobiel: 06-25023764 (ook Whatsapp) of mail: voorzitter@vvhelpman.nl.

Ik wacht op je!!
Jan van der Lei, voorzitter v.v.Helpman