Bedankje aan alle vrijwilligers

De afgelopen maand mei is een erg drukke maand geweest.

Veel wedstrijden die er toe deden, wat altijd weer extra publiek op de been brengt

Dit gaf een grote drukte op het sportpark. Ook de leiders, trainers en bijvoorbeeld wedstrijdzaken hebben dan bergen met werk te verzetten.

Ook de extra activiteiten zoals bijvoorbeeld de komst van Jeugdzorg voor hun activiteitendag met afsluitende discoavond deed een beroep op de vrijwilliger.

En als er feest gevierd wordt dan geeft dit een troep. Dit werd zoveel mogelijk aan het eind van het feest gedaan maar een extra pluim gaat wat mij betreft naar onze oudste afdeling: de Huishoudelijke Dienst. Zij zorgden er altijd maar weer voor dat de sporen van de gezellige feestjes weer verdwenen.

Vanuit het bestuur dan ook een groot compliment aan ALLE vrijwilligers die zich hebben ingezet. De club kan de uit deze activiteiten vloeiende inkomsten goed gebruiken. De maand mei was wat dit betreft een echte topmaand! Hartelijk dank allen en laten we dit vooral met z’n allen voortzetten. Laten we doen waar we goed in zijn, samen de club runnen door ieder een deel van de vrijwilligerstaken voor zijn of haar rekening te nemen.

Op dit moment ben ik bezig om een vrijwilligersavond te plannen als dankjewel voor jullie inzet. Dit komt er nog aan maar door de krappe ruimte in de agenda is dit lastig. Dit volgt zo spoedig mogelijk.

Oh ja… er komen nog een aantal activiteiten aan. We hopen dan weer op jullie inzet te mogen rekenen.

Nogmaals DANK JE WEL!

Met vriendelijke groet namens het bestuur, Jan van der Lei