Aftrap nieuwe seizoen Helpman Jeugd

Groningen – Vanavond is onder grote belangstelling en interesse het nieuwe seizoen 2019-2020 afgetrapt. Bijna alle trainers en leiders waren aanwezig om te luisteren naar de nieuwe opzet van de jeugdafdeling. De nieuwe jeugdafdeling waar de technische zaken onder de TC jeugd vallen en de organisatie zaken onder de Jeugdcommissie vallen. 

Piet Dol (verantwoordelijk voor tc Jeugd), René Wollerich (hoofdtrainer en technisch adviseur), Ben Weinans (voorzitter jeugdcommissie ) en John Top/Ton Massen (materialen en kledingshop) presenteerden zichzelf op ieder zijn eigen verantwoordelijkheid binnen de jeugdopleiding.

Tijdens de presentaties werden de verantwoordelijkheden benadrukt en de ambities voor de jeugd. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond en danken alle trainers en leiders voor hun aanwezigheid en wij zijn er stellig van overtuigd dat wij als vereniging de juiste weg zijn ingeslagen door de organisatiestructuur aan te passen om de jeugdafdeling te verstevigen, in combinatie met onze sportieve ambitie, waar ruimte is voor prestatie, maar zeker ook voor persoonlijke ontwikkeling, dat is waar de ‘Club voor het leven’ voor staat.