Aanvang seizoen O.6 (mini’s) en O.7 (Interne Competitie) 2017-2018

De bekerwedstrijden zijn al begonnen, maar de competitie start op 23 september as. Dit seizoen spelen we volgens het nieuwe pupillenvoetbal beleid van de KNVB. Wij zijn op dit moment nog druk bezig om alle materialen en voldoende mankracht te regelen voordat de competitie begint. Om ervoor te zorgen dat jullie ook zonder problemen kunnen starten, zouden we je graag verwelkomen op zaterdag 23 september om 8:45 uur. Nog eventjes wachten dus, of alvast een balletje trappen met je moeder of vader…
Wat heb je nodig voor je eerste training:
  • sportschoenen of voetbalschoenen
  • sportkleding
  • ontzettend veel zin om te voetballen
Wij zorgen voor Ranja.
Wat hebben wij nog nodig?
Als jij je aan wilt melden voor de trainingen vragen wij je nog even een aanmeldformulier in te vullen.
Let op: dit bevat geen inschrijfformulier om lid te worden van de vereniging!! maar is puur voor de aanmelding voor de trainingen voor O.6 en O.7 voor het seizoen 2017-2018.
Hoe vaak meetrainen?
Uiteraard is het reuze spannend en mag je natuurlijk eerst een paar keer proberen om te kijken of je voetbal wel echt leuk vindt en het niet alleen doet voor je papa’s pensioen… Daarom mag je bij Helpman 3 keer mee komen trainen. En als je het dan nog leuk vindt, verwachten we van je dat je lid wordt bij vv Helpman. Maar eerst maar eens beginnen, vind je niet?
Dus graag tot zaterdag 23 september om 8:45 uur in de mini Arena (mini voetbalveldje voor de kantine).
Oh en (ouders:) zoals je weet is onze club erg afhankelijk van vrijwilligers. Ook dit jaar zoeken we weer een aantal helpende handen met het klaarzetten van de velden, ophalen van ranja, spelbegeleiding, training geven enz. enz… deze vraag aan jullie (ouders) zal zeker voorbij komen die zaterdag…. be prepared.
Graag tot ziens!
Jelmer Althuis