5 september 2021 NK 2-2 bij VV Helpman

Wie is het beste team?

Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Pingelen of samenspelen met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar. We beginnen met de voorronde districtswedstrijden in elke regio. Een complete dag waarbij elk team tegen elkaar gaan voetballen, strijden om districtswinnaar van het jaar en door naar de landelijke finaledag.

 

Voorrondes

Elke regio krijgt zijn eigen districtswedstrijden. Met een landelijke finale dag.

 

Wanneer de districts wedstrijden?

WIE MAG ZICH HET BESTE TEAM VAN 2020/2021 noemen!

Wanneer spelen we de voorronde wedstrijden. In vakantieperiodes, zondagen en/of op woensdagmiddagen voor de groepen onder 16 jaar. Voor zowel meisjes als jongens. Een Mix mag ook! Maar is een een speler/ster een jaar ouder mag dat in overleg.

 

En de 1e 2 winnaars van elke leeftijdsgroep gaan in de herfstvakantie naar de finaleronde. Deze finale wordt vrijwel zeker gehouden op het kunstgras complex voor het AFAS stadion.

 

We zijn druk bezig met clubs voor de organisatie en uiteraard zullen de kinderen diverse wedstrijden spelen waaruit een winnend team komt. We spelen in de meeste gevallen 2 tegen 2 lijnvoetbal. Kruisfinales met doeltjes.

Wil jij met je vriend of vriendin spelen? Dan kan dat. Zo leer jij ook keuzes te maken, de schijnbeweging van de dag, de pingelactie van de dag of de mooiste diepte bal van de dag. Hoe vet is dat?

De NK 2 tegen 2 op de accommodatie van TSC Oosterhout is enorm succes geworden. De eerste keer met bijna 50 kids gingen per leeftijdsgroep de duels aan. Spelers uit Zeeland, Oost – West Brabant en Vlaanderen gingen de strijd aan en op het hele veld werden veldjes uitgezet waarbij lijndribbel een punt opleverde.

 

Danny had een perfect schema opgesteld zodat voor de pauze de poulewedstrijden konden worden gespeeld en na de pauze de kruisfinales.

De teams die mee kunnen doen?

JO9 – MO9

JO10- MO10

JO11- MO11

JO12- MO12

JO13- MO13

JO14 – MO14

JO15 – MO15

JO16 – MO16

Voldoende drinken, want dat heb je door je inspanning echt wel nodig. De finaledag zal in het najaar 2021(herfstvakantie) plaatsen vinden en dit is een terugkerend evenement.

 

®NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2 tegen 2!

Wij zoeken nog een paar clubs in Oost Nederland. Districtswedstrijden worden in de provincies gehouden met een landelijke finaledag centraal in Nederland.

Wat krijgt een club? Veldhuur vergoeding Vergoeding voor Lunch en drinken, een flyer voor de clubsite om in te laten schrijven. Elke clublocatie krijgt een redactioneel artikel over de club. Deze komt op deze site met gem. 20.000 unieke bezoekers per maand.

Ouders mogen de wedstrijden bezoeken en aanmoedigen. Een gezellige dag bij jou op het complex. Kan op een woensdagmiddag op de zondag.  Maximaal 1 veld nodig. Clubs ontvangen het overeengekomen bedrag  voor drinken, lunches en huur veld. Voorrondes dienen voor de herfstvakantie 2021 afgrond te zijn.

 

Landelijke finaledag op 1 locatie centraal in Nederland (AFAS Stadion in de herfstvakantie). Wie is het beste team? Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Pingelen of samenspelen met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in elke regio. Kosten zijn 25,–  per persoon incl. lunch en drinken en medaille.

 

Clubs die meedoen:

 

TSC Oosterhout 20 juni 2021 (winnaars worden binnenkort bekend gemaakt)

 

sv Ouderkerk 15 juli 2021

 

vv Makkum 18 augustus 2021

 

De Kickers ’69 22 augustus 2021

 

vv Helpman 5 september 2021

 

Geef je op als team vanaf JO/MO9 tot en met JO/MO16

 

Kosten per speler/speelster 25,– voor de hele dag vanaf 09.30 uur – 16.30 uur. Incl. eten en drinken

 

Wil je meer info? Whatsapp 06411299292 of mail naar mail@sport-totaal.nl 

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op: https://www.voetbaltotaal.net/nk-2-tegen-2/