5 juni 2021 Verslag wedstrijd tegen GVAV JO15-2 – Helpman JO15-1

Voor de wedstrijd verzamelden we allemaal bij de kantine van GVAV, en toen we compleet waren liepen naar het veld. Na de warming-up moesten nog wel even wachten op de tegenstander, die nog een speler miste. Toen die speler, met zijn joggingsbroek nog aan, het veld in rende, konden we beginnen.

We begonnen slordig, maar we waren wel fel en we waren de betere van de twee. Na elf minuten lag de bal er al in na een prachtige hoge assist van Sam vanaf de zijkant, en Lars volleerde hem knap binnen. Twee minuten later waren het weer Sam en Lars die elkaar vonden. Ditmaal een lage voorzet van Sam van Rechts, en een mooie lob van Lars: 0-2.

In diezelfde minuut speelde zij onder onze druk uit (het was een groot veld dus moeilijk druk te zetten) en hun spits legde maakte de 1-2. Een paar minuten later schoot dezelfde spits de 2-2 binnen. We hadden hem niet moeten onderschatten.

Gelukkig schoot Luca niet veel later de rebound vanaf buiten de zestien keihard in de korte hoek, en we stonden weer voor. Aan het eind van de eerste helft is Sam weer de aangever, en Lars wederom de afmaker. Met Lars z’n hattrick gaan we rusten.

 

13 minuten de tweede helft in, Sam heeft een mooie voorzet op Tijn, die hem goed langs de keeper binnen schiet. Sam heeft dan maar liefst vier assists! De wedstrijd is dan wel gespeeld denken we, we worden weer wat slordig, en als Dylan ons niet een paar keer zou hebben gered met wereldreddingen, was het nog heel spannend geworden. Onze tegenstander scoort niet meer, en de wedstrijd eindigt in 2-5.

 

opstelling 1-4-3-3
Tijn Sam © Luca
(48′ Luca) (61′ Tijn) (25′ Wytze)
Lars Tomas
(61′ Tomas) (25′ Ivar)
Marnix
(25′ Tomas)
(48′ Marnix)
Paula Bart Mart Sebastiaan
(25′ Wessel) (48′ Paula) (61′ Paula)
(61′ Mart)
Dilan
Bank: Ivar, Wytze, Wessel
Geblesseerd Otto (Teenblessure)

Door Otto

Fotograaf: Roberto