Vanaf volgend seizoen een KLEDINGFONDS bij Helpman.

nieuwe kleding KLUPP
Vanaf volgend seizoen een KLEDINGFONDS bij v.v.Helpman.
Afgelopen woensdag 15 maart was er een ingelaste ALV i.v.m. het nieuw op te starten kledingfonds.
Deze vergadering werd bezocht door 36 leden die meepraatten en beslisten over het op te starten traject. Hiermee kunnen we alle leden een prachtig kledingpakket aanbieden, Helpman nog verder op de kaart zetten en de club een impuls op financieel gebied geven. |

Gezien onze doelstellingen voor de komende jaren (kleedkamers, douches, kwaliteitsverhoging jeugdvoetbal) zouden we als bestuur de contributie minimaal met hetzelfde bedrag moeten verhogen. Dit hebben we nu middels het kledingfonds. Met de daarmee gepaard gaande sponsoring en voordelen voor de leden denken we dit nu op deze manier te kunnen bekostigen: het mes snijdt aan 2 kanten!

Nadat alle leden via mail, aankondiging op de website en Facebook op de hoogte waren gebracht van de ingelaste ALV is er op de verkiezingsdag voor de tweede kamer ook een stemming onder de aanwezige leden gehouden inzake het kledingfonds. Deze stemming onder de leden was nodig i.v.m. de kosten (contributieverhoging) die dit voor de leden met zich meebrengt.
Dit plan is door ons op de ingelaste ALV gepresenteerd en met meerderheid van stemmen aangenomen. Als bestuur zullen wij nu dan ook de uitrol van dit fonds verder oppakken. De eerste teams zijn de ‘paskleren’ al doorgegaan en de reacties op het nieuwe (in ere en oude glorie herstelde) tenue zijn enthousiast.

Wat houdt het nu precies in voor de leden?
Ingaande het seizoen 2017-2018 worden alle spelende leden voorzien van een kledingpakket.
Dit pakket bestaat uit: Wedstrijdshirt v.v. Helpman, wedstrijdshort, voetbalkousen (eenmalig) en een trainingspak. Elk lid krijgt een kledingcontract met v.v.Helpman waarop de unieke nummers van de kleding zijn aangetekend. Elk seizoen wordt de kleding ingenomen, waar nodig hersteld of vervangen. Aan het begin van het nieuwe seizoen worden er dan nieuwe kledingpakketten uitgegeven passend bij elk lid.
Voor dit kledingpakket betaal je 22.50 euro wat bij de contributie opkomt en aan het begin van het seizoen automatisch geincasseerd gaat worden. Ter vergelijk; wanneer je dit kledingpakket nu in één keer zou moeten aanschaffen betaal je ca. 105 euro. Gaat het shirt dan kapot tijdens een wedstrijd zal je een nieuwe moeten kopen. In de nieuwe opzet wordt deze hersteld indien mogelijk of vervangen.

Tevens gaat de vvHelpman beschikken over een webshop waar naast kleding je ook tassen, petjes, sjaals etc.etc. kan aanschaffen van de club. In het clubgebouw wordt een ruimte ingericht als kledingshop welke op gezette tijden geopend zal zijn. Op dit moment gaan de laatste teams de paskleding door. Is jouw team nog niet aan de beurt geweest meld dit dan op info@185.56.146.59.

Hebben jullie nu als team een sponsor dan kan deze kosteloos meegedrukt worden op de shirts.
Dit is een éénmalige aanbieding en enkel bij de uitgifte van de shirts. Toekomstige sponsoring op shirts kan vanaf dit moment enkel en alleen in overleg met het bestuur.

Mocht je verdere vragen hebben over het kledingfonds dan horen we dit graag op bovenstaand emailadres. VANAF VOLGEND JAAR STAAN WE ER PRACHTIG OP!!!