24-11-2018 Wedstrijdverslag Helpman JO13-1 – HS’88 JO13-1

Vandaag op het programma vv helpman- HS 88. Op papier een makkie, omdat HS 88, een na laatste staat.

Onder leiding van een, later blijkende, uitstekende scheidsrechter René (succes thuis), begint de wedstrijd. Het begin is zeker voor ons. De aanvallen volgen elkaar in razend tempo op. Waarbij Otto al vrij snel voor 1-0 tekent. Ook de 2-0 door Lars laat niet lang op zich wachten. Om het feest af te sluiten, zorgt Sam , met een omhaal voor 3-0. Bij vlagen fantastisch voetbal wat onze jongens (en zeker de ongekend goed spelende paula) laten zien. Vooral de magnifieke solo van Lars, eindigend met bal op de lat, is de moeite van het vermelden waard. De buit is binnen, lijken de spelers van Helpman te denken. Niets is minder waar, want met de eerste echte uitbraak, zorgt HS 88 voor 3-1. Maar, ondanks dat de druk toeneemt, blijft de verdediging, inclusief de keeper, fier overeind. Zo eindigt de eerste helft. Toch niet helemaal gerust. Het zal toch niet?

De tweede helft is weer helemaal voor ons. De ene aanval is nog mooier dan de ander. Ivar krijgt het op z’n heupen en scoort met een gevoelige lop 4-1. Thomas krijgt een kans maar weet net niet een lichaamsdeel tegen de bal te plaatsen.

Sinterklaas is in het land en Mart pakt zijn kadootje mee en maakt 5-1. Het einde van het feest is voor Sam, hij krult de bal over de keeper. De eindstand is 6-1. Een koude maar voortreffelijke wedstrijd!

Op naar een gezellige pizza avond!

opstelling 1-4-4-3
Otto Tijn Lars
(30′ Ivar) (46′ Mart) (39′ Otto)
(46′ Lars)
Tomas Ivar
(46′ Ivar) (23′ Wessel)
Sam ©
(15′ Wessel)
(23′ Sam)
(55′ Tomas)
Paula Sebastiaan Bart Mart
(15′ Nick) (30 Mart) (39′ Sebastiaan) (23′ Nick)
(23′ Paula) (46′ Bart)
(55′ Tijn)
Lucas
Bank: Nick & Wessel
Geblesseerd: Marnix

Mark Hoving

Fotograaf: Alex Holt