22 april 2023 Wedstrijdverslag Helpman VR2 – GVAV VR1

Helpman Vrouwen 2 begint steeds beter te voetballen. Vandaag spelen we tegen de nummer 13 (laatst) GVAV VR1. GVAV heeft 4 punten uit 21 wedstrijden. 3 punten daarvan hebben ze tegen ons gepakt. Eerder dit seizoen verloren wij met 6-2. Ze hebben 18 doelpunten gemaakt en 75 tegen gekregen. Wij staan 11emet 10 punten. We hebben 23 keer gescoord en 77 doelpunten tegen.

Voor Marit, Nina en Harold is dit een speciale wedstrijd. Ze hebben namelijk een verleden bij GVAV. Ze zijn ook extra gemotiveerd om de 3 punten in eigen huis te houden.

De selectie voor vandaag ziet er als volgt uit (we spelen vandaag met rugnummers): 1 Judith (K), 2 Evelyne, 3 Sarah 2e ©, 4 Anna ©, 5 Sterre, 6 Annewil, 7 Amma, 8 Betty, 9 Jildou, 10 Anniek, 12 Nina, 14 Linling, 15 Fleur, 16 Semmie, 17 Jildou & 18 Nikki.

Geblesseerd: Kim (was aanwezig als toeschouwer) & Lotte

Mee met VR3: Amerins, Juul & Zoë.

Na onze wedstrijd sloten Anniek, Evelyne & Judith nog aan bij VR3.

Annewil & Sarah mochten de bank warm houden bij VR1 (Alleen als het echt nodig was zouden ze erin komen). Uit betrouwbare bron begrepen dat beiden nog minuten gemaakt hebben bij VR1.

Zonder arbitrage wordt er niet gevoetbald.
De heer R. van Drunen is onze scheidsrechter van dienst.
Assistent-scheidsrechter Helpman: Evelyne (1e helft) & Semmie & Anna (2e helft)

Op een zonovergoten Helperborg wordt om 12.30 uur de wedstrijd Helpman VR2 – GVAV VR1 gespeeld. We hebben aardig wat toeschouwers in de eerste helft. VR1 en VR3 spelen om 14.30 uur thuis en een aantal van hen komen de 1e helft kijken. Altijd leuk!

Het is 12.30 uur geweest, dus de hoogste tijd om te beginnen. Helpman begint prima aan de wedstrijd. We krijgen een aantal kansjes, maar die gaan er helaas voor ons niet in. Gedurende de 1e helft wordt het spel wat onrustiger.

We krijgen een aantal kansen, maar helaas gaan deze er nog niet in. In de 20e minuut zet Annewil ons, op aangeven van Jildou, op een 1-0 voorsprong.

GVAV zet er weinig tegenover af en toe komen ze er gevaarlijk uit, maar dit leidt niet tot grote kansen. We gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

De 2e heflt begint net zo als de 1e. Helpman heeft het overwicht. We blijven wat onrustig spelen.

In de 56e minuut een driedubbele wissel. Anniek, Evelyne & Nina komen erin voor Anna, Fleur & Amma. De aanvoerdersband gaat om de arm van Sarah.

GVAV krijgt af en toe een kans, maar echt gevaarlijk wordt het niet. Ook wij krijgen een aantal kansen, maar helaas gaan ze er niet in.

Met nog 24 minuten op de klok komt er een dubbele wissel aan onze kant. Linling & Semmie komen erin voor Jildou & Nikki.

In de slotfase speelt krijgt GVAV een grote kans, maar het schot gaat voorlangs.

Semmie heeft een tik op haar knie gekregen en heeft veel last. Met nog 5 minuten officiële speeltijd verlaat ze geblesseerd het veld. Wij zijn door onze wisselmomenten heen en moeten daarom met 10 speelsters verder.

Na iets meer dan 95 minuten fluit de, prima leidende scheidsrechter, voor het einde van de wedstrijd.

Zo winnen we de wedstrijd, houden we de 0 en dat is altijd goed voor het zelfvertrouwen.

Volgende week spelen we om 14.30 uur uit tegen de koploper Bedum VR1

Geen van de dames teams heeft verloren vandaag.
Vrouwen 3 won met 2-1 van The Knickerbockers VR5
Vrouwen 1 speelde met 2-2 gelijk tegen Heerenveense Boys VR1

Coen Hut
Teammanager Vrouwen 2