2024, ons 100 jaar bestaan staat in het teken van de belangrijkste mensen bij de club…

Van kleine taken tot zware functies. Dankzij vrijwilligers bestaan we 100 jaar!

Helpman staat bekend als een vrijwilligersvereniging. Een familieclub met de slogan een Club voor het leven. Deze 3 elementen van onze vereniging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een drie-eenheid die de cultuur van onze club verbonden houdt. Het zit in ons DNA verweven. Het samen de schouders er onder zetten. Deze samenwerking geeft ons de zekerheid en het vertrouwen dat we er ieder jaar weer in slagen om er sportief, organisatorisch en financieel een succes van te maken. En dat al weer 100 jaar.

Zonder de vele vrijwilligers zou ons dat nooit gelukt zijn. Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Van spelers brengen naar wedstrijden, kantinedienst draaien, een klusmiddag op het terrein, een keer een wedstrijd fluiten of vlaggen tot de zwaardere functies zoals jeugdcommissie, wedstrijdsecretaris of een bestuursfunctie. Alle (kleine) taken en functies dragen niet alleen bij aan het gezond draaiende houden van de vereniging, maar ook aan onze unieke sfeer van samen zijn wij v.v.Helpman. De warmte en gezelligheid van onze kantine straalt dat steeds uit.

Het is ondoenlijk om onze grote waardering voor elke vorm van vrijwilligerswerk aan de vereniging individueel te uiten. Soms besef je niet dat je vrijwilligerswerk doet, omdat je een keer vlagt, fluit of de spelers brengt. Maar zonder deze bijdrage kunnen we niet bestaan en hoe klein de taak ook is, het is vrijwilligerswerk. Voor alles hebben we waardering.

Nu een persoonlijk bedankje voor dat werk ondoenlijk is vanwege de omvang van de groep vrijwilligers en het feit dat we soms bij kleine taken niet iedereen in beeld hebben, doen we dat collectief als groep.

Voor het eerst met dit bedankbericht op onze site. Daarnaast drukken we in de loop van 2024 deze waardering ook visueel uit met banners en posters op en rond het clubgebouw. Voor de vrijwilligers, maar ook om aan iedere bezoeker te laten zien waar het 100 jarige v.v.Helpman haar kracht vandaan haalt.

We hebben inmiddels 2024 verwelkomt met een prachtig Oud en Nieuw feest en met een meer dan goed bezochte Nieuwjaarsborrel. Ook hier is door onze voorzitter gerefereerd aan het jaar van de vrijwilliger. Wij hopen dat een ieder geniet van het 100 jarig bestaan en alle extra’ s wat dit met zich meebrengt.

Het bestuur van de v.v.Helpman