18 september 2021 Helpman JO17-1 – Velocitas JO17-1

We moesten tegen Velocitas. Die waren ook al uitgeschakeld in de beker dus eigenlijk ging de wedstrijd nergens meer om. Maar we hadden veel zin om te spelen. Abel, Mathijs & Ryan zijn nog steeds geblesseerd en Wen was er ook niet bij. Dus deden Olivier en Tomas en Nick met ons mee.

 

We beginnen prima aan de wedstrijd. VV Helpman is een stuk feller in de duels. We combineren goed tot aan de zestien meter, maar we weten het net van het doel niet te vinden. Velocitas zakte steeds verder in en kwamen ook niet echt aan voetballen toe.

 

De tweede helft begonnen we heel sterk met veel kansen. Na 2 gemiste kansen schiet Olivier ons op voorsprong met Ivar als aangever. We blijven de sterkere ploeg maar we missen ook weer een aantal kansen waardoor we de voorsprong niet kunnen uitbreiden. Velocitas had een paar afstandsschoten maar verder dan dat kwamen ze ook niet. Uiteindelijk scoort
Olivier ook de 2 tegen 0 na een prachtige kopbal en weer Ivar als aangever. Na de 2-0 word de wedstrijd rustig uitgespeeld met weinig bijzonderheden.

 

Carla, Margriet, Vibeke & Yvonne, bedankt voor het doen van de ranjadienst.

 

opstelling 1-4-3-3
Wytze Bram Sam ©
(40′ Olivier)
Lars Ivar Otto
Mart Marnix Bart Tijn
(40′ Wytze) (40′ Mart)
Sven
Bank: Nick, Olivier & Tomas
Gebesseerd: Abel (voet), Mathijs (knie) & Ryan (bovenbeen)
Afwezig: Wen (weekend weg) & Rik (verslapen)
Extra: Nick, Tomas (JO17-2) & Olivier (JO19-2)

 

Bram Nijmeijer

Fotograaf: Johan Schulting