Scheidsrechters gezocht

Groningen, 12 november 2017

 

Onderwerp: Scheidsrechters gezocht
Beste leden, ouders en supporters van VV Helpman,

 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we kampen al een aantal jaren met een tekort aan scheidsrechters. In het verleden zijn er een aantal acties opgezet om scheidsrechters te werven, maar dit is helaas geen succes geworden.
Wat de reden hiervan is, is niet belangrijk. Het punt is dat we een chronisch tekort aan scheidsrechters hebben.

 

Het kan toch niet zo zijn dat er wedstrijden niet doorgaan omdat er geen scheidsrechter te vinden is. We zullen het met elkaar moeten doen, gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Op dit moment hebben we 2 á 3 scheidsrechters die zo’n beetje alle wedstrijden fluiten. Ik zie regelmatig een scheidsrechter 3 wedstrijden fluiten op een zaterdag en met een beetje pech moet hij op zondag ook nog aan de bak. Is dat wat we met elkaar willen. Ik en velen met mij, in ieder geval niet.

Daarom de volgende vraag aan jullie: Wie zou er weleens een wedstrijdje willen fluiten. Voor het fluiten van wedstrijd dien je minimaal 12 jaar te zijn.

Hoe meer mensen weleens een wedstrijd willen fluiten, hoe minder vaak we dezelfde mensen in hoeven te plannen.
We hopen dat we op deze manier een mooie scheidsrechterpoule kunnen opzetten.
En dat voor iedereen het fluiten leuk blijft, dus dat niemand 3 wedstrijden op een dag hoeft te fluiten.

 

Ik hoop dat de komende weken mijn mailbox vol stroomt met aanmeldingen van mensen die weleens een wedstrijd wil fluiten.

 

Ben je enthousiast geworden om een keer een wedstrijd te fluiten, stuur dan een mail naar wedstrijdzaken@vvhelpman.nl. Vermeld daarin je naam, leeftijd, en telefoonnummer en hoe vaak je zou willen fluiten, wekelijks/1x per 2 weken/maandelijks. Alle hulp is welkom.

 

Het fluiten van een wedstrijd wordt niet alleen door mannen gedaan. Er komen ook steeds meer vrouwelijke scheidsrechters bij.

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te lezen

 

Met sportieve en vriendelijke groeten,

 

Coen Hut
06-24421174
Hoofd Wedstrijdzaken VV Helpman