12-06-2021 Wedstrijdverslag helpman 15-1 tegen Gorecht 15-1

We begonnen de wedstrijd heel slordig, maar we konden wel goed druk op onze tegenstander zetten en we waren wel de betere partij. We wilden te vaak te snel en te mooi spelen, waardoor we niet echt kansen creëerden. Gelukkig scoorde Sebas een goed goal na 19 minuten op aangeven van Sam. We gingen iets beter spelen en na een goed aanval en een prachtige voorzet van Paula schoot Luca goed binnen. Met deze stand gingen we ook rusten.

Zij scoorden in het begin van de tweede helft, maar wij waren beter en Bart kopte negen minuten later goed binnen uit een corner. De wedstrijd was wel beslist omdat Gorecht niet heel gevaarlijk werd, en daarom kwamen wij weg met ons slechte spel. We speelden niet goed samen en dribbelden te veel, terwijl we zeker met grote cijfers zouden hebben kunnen winnen als we goed samenspeelden. Als we goed samenspeelden, waren we meteen heel gevaarlijk.

Vlak voor het einde van de wedstrijd lobde Ryan hem over de keeper, na een prachtige assist van wederom Sam, die nu in 2 wedstrijden 5 assists heeft. 4-1 was de eindstand.

We staan nu gedeeld bovenaan met Velocitas met punten (allebei 6), maar wij hebben een beter doelsaldo (+6 en Velocitas +4). Over twee weken moeten we met grote cijfers winnen van Lycurgus, en dan hebben we een grote kans om de regio cup te winnen!

opstelling 1-4-3-3
Luca Sam © Wytze
(25′ Ryan) (25′ Luca) (25′ Tijn)
(53′ Wytze) (53′ Ryan) (53′ Sam)
Lars Ivar
(25′ Tomas) )53′ Lars)
Marnix
(70′ Ivar)
Wessel Bart Mart Sebastiaan
(25′ Paula) (60′ Mart) (53′ Wessel) (53′ Tijn)
Dilan
Bank: Paula, Ryan, Tomas & Tijn
Geblesseerd Otto (Teenblessure)

Door Otto

Fotograaf Marike