10 november 2018 Helpman JO13-1 – Hoogezand JO13-1

Vandaag werd er gevoetbald tegen de koploper Hoogezand. Om 11:00 uur klonk het startsignaal van René. Er werd goed gevoetbald en aanvankelijk waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Geleidelijk aan werd Hoogezand sterker en kwam tot scoren

in de 22e minuut van de wedstrijd: 0 – 1. Helpman creëerde nog een aantal kansen maar kwam in de eerste helft niet tot scoren. Door onze verdediging en keeper werden een aantal aanvallen van Hoogezand in de kiem gesmoord tot de allerlaatste minuut van de eerste helft. Vlak voor rust werd het 0 – 2.

In de tweede helft werd er gretig door Helpman gevoetbald en kwam Helpman terug: 1 – 2 door een goal van Otto. Even hadden wij het gevoel en de hoop dat de gelijkmaker zou vallen. Helaas bleef deze uit en werd het 1 – 3. Hoogezand was toch net even een maatje te groot voor Helpman. De wedstrijd eindigde in een 1 – 5 verlies. Ondanks deze cijfers kan Helpman terugkijken op een wedstrijd waar iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien maar de tegenstander toch net even te sterk was.

opstelling 1-4-4-3
Otto Marnix Lars
(30′ Tijn) (50′ Tijn)
(50′ Marnix)
Tomas Ivar
(41′ Wessel)
Sam ©
Paula Sebastiaan Bart Nick
(14′ Wessel) (30′ Mart)
(41′ Paula)
Lucas
Bank: Mart, Tijn, Wessel

Erwin Geuken

Fotograaf: Renzo Terpstra