05-05-2018 ONR JO13-3 – Helpman JO13-5

We gingen vol moed richting Roden om een vroege pot te spelen tegen ONR. Door de vakantie waren en heel wat spelers op vakantie waardoor er beroep gedaan moest worden op Justus, de broer van Renger en Alvaro uit JO11. Voor Alvaro was het best bijzonder om met een ouder leeftijdscategorie mee te spelen maar wat heeft hij het goed gedaan.

De eerste helft kwamen we redelijk snel op een 1-0 achterstand maar dat werd ook weer gauw rechtgezet door een knappe goal van Justus. We hielden goed stand maar konden niet voorkomen dat we net voor rust op een 2-1 achterstand kwamen. Een goed afstandsschot gleed over het natte veld onder Rengers handen door en belande in het net.

Na wat ranja gedronken te hebben en wat extra aanwijzingen over met name vrijlopen, door blijven knokken als team zijnde en jezelf aanbieden, gingen we vol goede moed de tweede helft in.

De tweede begon al gauw met felle duels en we konden ze nog redelijk onder druk houden. De bal rolde, na een pass van achter richting onze rechtsback Tristan en zijn tegenstander, over de zijlijn maar de grensrechter van ONR vertikte het om de vlag omhoog te doen en begon daar wat lacherig opmerkingen over te maken. Daar kwam dan ook meteen een tegengoal uit 3-1. Wij kwamen daarna met goede tegenaanvallen en afstandsschoten en creëerde veel kansen en voorzetten maar ze gingen er maar net niet in. Daarna volgde nog 3 tegengoals waarvan er twee buitenspel waren maar daar werd niet op gereageerd door de scheids toen onze grensrechter de vlag opstak.

Al met al is er toch goed gespeeld door alle spelers. Op naar de volgende wedstrijd!

Justus en Alvaro bedankt voor het meespelen.

Marcel Souisa